Cyrus Audio One cast system

I lager hos leverantör, skickas oftast inom 1-2 arbetsdagar. Längre leveranstider kan förekomma.

21 490 kr

Leverantör: Cyrus

Spara 2000:- på THE ONE CAST SYSTEM 
Levereras som ett komplett plug-and-play-system, kombinerar det här paketet den prisbelönta ONE Cast smartförstärkaren och deras härliga högtalare ONE LINEAR, ett komplett hemunderhållningssystem från en av de mest respekterade prestigefyllda ljudmärken i världen.

Med ONE Cast kan du strömma musik i hög kvalitet direkt från din telefon med Spotify, Deezer, Amazon Music, Apple Music, Qobuz, Tidal - faktiskt nästan vilken streamingtjänst som helst. Om du har röstassistent smarta högtalare på samma wifi-nätverk kan du använda röstkommandon för att skicka musik direkt till din ONE Cast smart förstärkare eller till och med ställa in som en del av en grupp för äkta multirumsljud.


Som centrum för ditt nya smarta hemljudsystem ansluter ONE Cast direkt till praktiskt taget allt som producerar ljud. Från mobiltelefoner, bärbara datorer och spelkonsoler. Du kan även ansluta din Smart TV till ONE Cast med HDMI. Den har till och med en klassledande hörlursförstärkare för lyssnande på sena kvällar.

CYRUS ONE / ONE LINEAR

Med ONE Cast kan du strömma musik i hög kvalitet direkt från din telefon med Spotify, Deezer, Amazon Music, Apple Music, Qobuz, Tidal - faktiskt nästan vilken streamingtjänst som helst via Wi-Fi. Om du har röstassistent smarta högtalare på samma Wi-Fi-nätverk kan du använda röstkommandon för att skicka musik direkt till din ONE Cast smart förstärkare eller till och med ställa in som en del av en grupp för äkta multiroom-ljud.


Som centrum för ditt nya smarta hemljudsystem ansluter ONE Cast direkt till praktiskt taget allt som producerar ljud. Från mobiltelefoner via Wi-Fi, bärbara datorer via USB, spelkonsoler, skivspelare och radiostationer över internet. Du kan även ansluta din Smart TV till ONE Cast med HDMI. Den har även en klassledande hörlursförstärkare för lyssnande på sena kvällar.


Cyrus ONElinear är ett förstklassigt högtalarsystem som, även om det är perfekt utformat för att förstärka ONE-serien förstärkarsystem, men ger enastående prestanda med en mängd ljudsystem.


ONElinear är konstruerad med en klassisk ”brittisk” linjär frekvenssvarskurva. Målet är fullständig neutralitet, så att hela musikens karaktär kan avslöjas. En högtalare kan dock bara fulländas om det är känt vilket förstärkarsystem som ska köra den. I det här fallet har ONElinear optimerats för användning med våra egna hybrid D-förstärkartopologier som finns i ONE Cast-förstärkaren.