Cyrus audio PRE₂ DAC, PRE₂ DAC QXR Försteg

I lager hos leverantör, skickas oftast inom 1-2 arbetsdagar.

15 990 krAtt ta steget till en separat förförstärkare och effektförstärkare erbjuder ytterligare en nivå av förfining för entusiaster som vill uppgradera från en integrerad förstärkare eller de som vill bygga ett referenssystem. En uppsättning med två lådor gör att för- och effektförstärkarna kan drivas av separata strömförsörjningar vilket resulterar i en renare signal eftersom de induktiva effekterna av de stora strömmarna i effektförstärkaren isoleras från förförstärkarens känsliga komponenter.


PRE2 DAC - FILOSOFI
Pre2 DAC separerar förstärkaren till sitt eget chassi och ger en dedikerad strömförsörjning vilket innebär att förstärkaren kan lösa mer detaljer. Komplett med en inbyggd DAC är förstärkaren kompatibel med ett mycket brett utbud av källor som CD-spelare, streamers eller din digitala TV-ljudutgång.

Pre2 DAC erbjuder ett soniskt steg i prestanda från våra integrerade förstärkare. Detta uppnås eftersom förförstärkarkretsarna har sin egen strömförsörjning. Den interna strömförsörjningen isolerar sig från kraven från andra systemelement, vilket ger en extra nivå av dynamik och upplösning. Det digitala avsnittet låter också bättre av samma skäl, särskilt när det används med Qx-kort som tillval, stiger ljudkvaliteten ytterligare.

Om en PSX R2 är ansluten kommer ägarna att höra ett stort prestationshopp när PSX R2 matar förstärkaren med en mycket reglerad och supermjuk DC-matning. Den soniska höjningen från PSX R2 betyder att komponenterna med nära tolerans i förförstärkaren kan uppskattas fullt ut eftersom de nu drar nytta av den mjukare strömförsörjningen.

Pre2 DAC innehåller en noggrant utformad digital sektion av högsta kvalitet inbyggd i förförstärkaren med en Burr Brown 24-bit / 192k DAC och en noggrant designad strömförsörjning. Med 5 digitala ingångar som gör att förstärkaren kan ansluta och tydligt förbättra ljudet från anslutna digitala källor inklusive; din dator, DVD-spelare, TV och många andra digitala källor.


I QXR-versionen, där vi använder en ny ESS-baserad DAC, samt möjliggör ingångsupplösningar upp till 32bit / 768k, har vi också infört en ny "återlåsning" -process över alla digitala ingångar. Detta minskar kraftigt jitter och sänker bullergolvet, såväl som en mycket grundare filterlutning än någonsin tidigare. Denna process eliminerar praktiskt taget fasstörningar i det hörbara bandet (en metod som endast tidigare varit möjlig med bullriga FPGA DAC-lösningar).

Pre2 DAC är utformad för att samarbeta med en av våra matchande effektförstärkare som X Power, Stereo 200 eller Mono X 300 Signature. Bygg ditt system med en CD i eller CD t och en Stream X Signature eller Stream Xa för en exceptionell musikupplevelse. Lägg till en dedikerad strömförsörjning som PSX R2 för att ytterligare förbättra förstärkarens upplösning.

Pre2 DAC QXR är en standard Pre2DAC med det nya QXR-digitalkortet förinstallerat. Detta nya kort förbättrar ljudkvaliteten på alla digitala ingångar, vilket ökar den möjliga ingångsupplösningen till 32bit / 768k (DSD 512) via USB-anslutningen. Med hjälp av en ny ESS-baserad DAC har vi också introducerat en ny "återlåsning" -process över alla digitala ingångar, för att minska jitter och sänka ljudnivån, samt möjliggöra en mycket grundare filterlutning än någonsin tidigare, vilket praktiskt taget eliminerar fasstörningar i det hörbara bandet (ett tillvägagångssätt som bara tidigare varit möjligt med bullriga FPGA DAC-lösningar).

SPECIFICATION

OUTPUTS

Stereo RCA analogue – 1 pair fixed, 2 pairs variable
Headphones – Yes
PSX-R upgrade port – Yes
MC-BUS – Yes

INPUTS

Optical SPDIF – 2
Coaxial SPDIF – 2
USB B – 1
Analogue RCA Phono – 6 pairs

FILE/SIGNAL COMPATIBILITY

24/192 resolution through optical/coaxial inputs,

16/48 through USB

(QXR adds 32bit / 768k , DSD 512 through USB)

DIMENSIONS (MM)

Height – 73
Width – 215
Depth – 360
Weight (kg) – 5