Lemus Home Piano

I lager hos leverantör/beställningsvara

9 990 krLemus HOME Piano OBS! Nästan slut hos leverantören.

sista exet, demoex 9990:-

ord 13990:-

Lemus HOME Piano är en ljudmöbel i dansk design komplett med äkta hi-fi-ljud. Ditt nya musiksystem och hemmabio med HDMI, Streaming, WiFi, Multiroom och Bluetooth.

Lemus HOME Piano är den nya prisvärda ljudmöbeln i den prisbelönta Lemus HOME kollektionen - enkel och elegant som ett piano, kraftfull som en fullvuxen musikinstallation.

Världens mest kraftfulla och användarvänliga "soundbar"

Lemus HOME Piano är den mest kraftfulla soundbar som någonsin byggts hittills.

I själva verket är det inte en traditionell soundbar som dem vi redan känner till, men en blandning av fullvuxna ljudmöbler, Lemus HOME Classic och en soundbar med subwoofer.

Lemus HOME Piano är en ljudmöbel som alla i familjen kan lista ut hur man använder. Du kopplar helt enkelt din ljudmöbel till ett uttag, ansluter din TV till en kabel - och du är nu redo att njuta av dina favoritfilmer och musik i bästa kvalitet.  

Ett ljudsystem som överraskar

Trots den extremt kompakta och minimalistiska storleken ger Lemus HOME Piano dig en unik ljudupplevelse med en kristallklar topp och stor djup botten. Ljudsystemet är skapat på samma förstärkare som den prisbelönta Lemus HOME Classic så att du får samma användarvänlighet och funktioner i världsklass.

Ljudsystemet består av en enormt kraftfull subwoofer med en 8 "basenhet, med extra långa förskjutningsslag som förstärkaren använder bortom sin normala gräns. Dessutom levererar 2x high-end kraftulla toner kristallklara höga toner som, tillsammans med basen, är utformade för att skapa den perfekta balansövergången via den avancerade inbyggda Quard-Core DSP. 

Designad för att smälta in

Eftersom produkten är en del av Lemus HOME familjen får du samma minimalistiska och eleganta ljudmöbel, som samtidigt har utrymme till att dölja tv-boxen, kablar och uttag i Lemus HOME Pianos förråd som är placerat i mitten. 


Med en höjd på endast 18,5 cm och ett djup på 35cm, samt ett val mellan matt vit och matt svart med svart tyg fram, är Lemus HOME Piano skapad för att smälta perfekt in i din inredning. 

Enastående film- och musikljud

Lemus HOME Piano är inte bara utformad för att ge dig en unik filmupplevelse, den är till skillnad från andra soundbars, även ditt nya musiksystem till hemmet, där du enkelt och trådlöst kan streama din favoritmusik i världsklass.

Lemus HOME Piano levereras med inbyggd HDMI med Audio Return Channel (ARC). Så du behöver bara dra en enda HDMI-kabel mellan Lemus HOME Piano och din TV, för att få högkvalitativt TV-ljud med volymkontroll från din nuvarande TV-fjärrkontroll. Allt sker automatiskt utan besvärliga inställningar, inklusive automatisk-on/off. Det har aldrig varit lättare att få TV-ljud i lysande ljudkvalitet.

Du kan även streama tv-ljud trådlöst från en Apple TV med Apple Airplay2.Multiroom och streaming

Lemus HOME Piano är utvecklad på Google Cast och Apple Airplay2, som ger god möjlighet för multiroom ljud med praktiskt taget alla ljudtillverkare där ute, inklusive B & O, Sony, Bose och många fler. 


Lemus HOME Piano är utvecklad med en avancerad rumskorrigeringsteknik som låter ljudet anpassas till det rum du har placerat ljudmöblerna i. Tiden med dålig akustik är slut - Lemus HOME ger dig en fantastisk ljudupplevelse oavsett var du befinner dig. 


LxHxD 1400x185x350

Specifikationer

High Definition 24bit/192Khz

Förstärkare 4-kanals Hifi 300watt

Bas 1x 8 tum långslagigt element

2x High end fullregister element

Frekvens 20-25000 hertz +- 3db

Kraftfull quad core DSP

Rumskorrigering via Lemus Home IOS apple app

Optisk analog

HDMI (ARC)

WIFI

Spotify connect

Tidal

DLNA UPnP

Goole cast audio

Google cast multiroom

Apple airplay2

Bluetooth