Larsen 6.2

I lager hos leverantör/beställningsvara
17 990 kr

16 191 krVid köp av ett par Larsen högtalare under kampanjen, så utgår rabatt på förstärkare och kablar. Ange KOD, PAKET LARSEN i kassan. Kan ej kombineras med andra kampanjer eller vårt begagnatsortiment.


Larsen 6 tar på alla sätt sitt ansvar som storebror till Larsen 4. Trots att dess yttre mått inte skiljer nämnvärt, agerar den väldigt muskulös. Larsen 6 finns numera i en .2 version med den fina Larsen 8 diskanten. Och eftersom den är utvecklad helt efter Stig Carlssons idéer om hur en högtalare spelar bäst i just ditt vardagsrum - oavsett hur det ser ut.

Larsen 6 är en basreflexlåda i MDF på 22 liter som är avstämd till 26hz. Baselement med kolfiberförstärkt membran. Bakom baselementet finns en dämpfilt för renare återgivning av mellanregister. Diskantelement med konstsilkes dome och specialfront för bättre spridning och ram runt väggabsorbenten för bättre uppsamling av väggreflexer.

Tänk på att i dessa tider kan vissa leveranser ta lite längre tid än normalt. Kolla gärna med oss om leveranstiden på just det du är intresserad av.Design: John Larsen. Sound Design: Anders Eriksson.

https://www.larsenhifi.com/reviews/